header web

headline web

Melalui Video Movie Step by Step yang sangat terperinci

Anda diajar Membuat Air Balang, Dadih dan Mousse in The Cup

Menggunakan resepi special style hotel yang paling sedap



hairul

Mohd Hairul Hissam
STAR CREATIVE CENTER (JM0570510-X)
Tarikh:

Keuntungan Bisnes air sangat lumayan

Selepas kejayaan menghasilkan ramai usahawan bun, pau, pizza, putu piring, putu bambu, putu mayam, roti canai dan banyak lagi. Kini saya menghasilkan pakej bisnes air balang, dadih dan mousse atas permintaan bekas pembeli-pembeli pakej saya. Apa yang menarik, perniagaan air, dadih dan dessert ini memberi keuntungan yang paling lumayan dalam bisnes makanan. Apa yang menarik panduan ini mengajar cara menjalankan bisnes air dengan jayanya.



Tonton Video Preview Bisnes Air Balang
Ini dulu ..........



Jika video air kurang clear,tukar quality resolutionnya
Caranya, klik button  dibawah video dan tukar kepada 360p atau 480p


Perghhh.. Bermacam jenis Air
Dadih, Mousse yang gempak gilerr

Saya yakin anda pasti teruja dengan aneka bisnes air balang, dadih dan mousse in the cup di dalam video di atas. Cuba bayangkan anda sendiri yang membuatnya untuk keluarga anda. Tentu keluarga anda terlalu seronok menikmatinya. Barulah keluarga anda kagum dengan kehebatan hasil tangan anda. "Pandainya ayah buat semua nie". Bukan itu sahaja, inilah bisnes yang bakal menambah pendapatan anda. Dengan resepi yang sedap ini, tentu bisnes anda akan barjaya. Style hotel lagi mousse, dadih dan air balang.


Tentu Anda Pening Dgn Masalah Kewangan?

Saya paham, ramai dikalangan anda menghadapi masalah kewangan yang membebankan seperti dibawah:


Harga barang keperluan semakin meningkat namun gaji anda tetap sama. Bayangkan bagaimana pula 5 tahun akan datang. Adakah anda mampu terus menyara keluarga anda 5 tahun akan datang.
Perbelanjaan sekolah anak-anak semakin mahal. Dengan harga buku tambahan, dengan tuisyennya dan bermacam lagi. Mana nak cekaw duit bayar semua tu. Pendidikan anak amat penting.
Bayaran ansuran kereta dan rumah pula menambah beban anda. Selepas bayar ansuran kereta dan rumah, tinggal berapa sen sahaja. Dengan duit petrol kereta, bil air dan elektrik. Lagi membebankan.
Atau anda masih menyewa dan teringin membeli rumah atau kereta sendiri. Nak harap gaji sekarang memang tak mampu. Tak teringin kee memiliki kereta dan rumah sendiri seperti orang lain
Mungkin anda terpaksa meminjam wang dengan orang lain. Naik tebal muka anda. Tapi kesian pula dengan anak-anak yang memerlukan wang perbelanjaan.
Selama ini, anda kerja bertahun-tahun tapi gaji masih sama sahaja. Kerja kuat macam mana pun, gaji tetap sama. Bos anda sahaja yang dapat lebih untung.
Atau anda dah bertahun-tahun menganggur dan gagal mencari kerja. Tak kan nak menyusahkan ibu bapa lagi. Inilah peluang terbaik anda menunjukkan kepada keluarga anda yang anda boleh berjaya.
Setiap hari anda termenung memikirkan masalah kewangan anda dan masa depan keluarga dan anak anda. Adakah anda mahu terus dibelengu masalah kewangan yang menyeksakan ini.


Bisnes Air & Dessert Terbaik Membantu Anda

Jika anda mahu mengatasi masalah kewangan, bisnes adalah jalan terbaik. Namun anda kenalah pilih bisnes yang paling menguntungkan. Bisnes air balang dan dessert memang sangat menguntungkan. Ini kerana kos air amat rendah dan keuntungan sangat tinggi ini, anda mampu menyelesaikan masalah kewangan anda.


Anda Perlu Resepi Air Yang Terbaik

Dalam apa jua bisnes makanan, anda perlukan resepi yang terbaik. Jika tidak, bagaimana anda mampu bersaing dengan bisnes air yang lain. Oleh itu anda perlukan resepi air balang paling sedap dan special untuk kejayaan bisnes air anda. Anda cukup bertuah kerana resepi yang diberikan di dalam dvd ini dari rakan-rakan dan saudara saya yang merupakan peniaga air. Ditambah lagi dengan pengalaman saya bekerja di hotel menjadikan resepi nya memang terbaik.


testimonial air
Banyak lagi testimonial pembeli yang berjaya di bahagian bawah.


Anda Perlu Daya Tarikan Bisnes Style Hotel

Salah satu kejayaan bisnes ialah bagaimana anda menarik perhatian pelangan sehingga mereka mendekati gerai anda. Seterusnya menimbul keinginan mencuba air atau makanan anda. Melalui dadih dan mousse menjadi gerai anda lebih manerik. Dengan rasa mousse yang terover sedap, saya pasti gerai anda akan menjadi buah mulut orang ramai. Seterusnya mempromosikan gerai anda tanpa henti. Dengan air katira dan lai chi kang seperti dalam video, saya pasti makin meletup gerai anda.


Jual Mousse & Dadih Dari Rumah je

Jangan tak percaya, ramai yang telah buat bisnes mousse, dadih hanya dari rumah sahaja. ini kerana ia boleh dibuat awal dan disimpan di dalam peti sejuk dan tahan lama. Di mana nak jual??? Anda boleh jual melalui jiran dan kawan-kawan anda. Atau melalui kawan anak-anak anda. Atau supply ke gerai makanan atau kantin sekolah. Sekarang ramai yang jual melalui fb kepada rakan terdekat. Ramai yang telah berjaya. Lagipun di dalam dvd ini anda bukan sahaja belajar membuat air balang, dadih dan mousse, malah belajar tentang bisnes air dan dessert yang lumayan nie. Jom tengok testimonial di bawah.

testimonial mousse



Bisnes Air Balang Lebih Mudah Dijalankan

Bisnes air lebih mudah dijalankan kerana penyediaan air balang tidak rumit dan tidak memerlukan banyak masa. Bahan-bahan dalam resepi air pun tidak banyak. Inilah kelebihan menjalan bisnes ini. Begitu juga dadih dan mousse, ia mudah dihasilkan. Ia sangat sesuai dijalankan sepenuh masa atau sambil bekerja. Anda boleh mulakan menjual air balang pada hari minggu secara dulu. Selepas anda melihat potensinya, saya pasti anda akan buat secara full time. Manakal soya botol, dadih dan mousse anda boleh buat pada hari minggu dengan kuantiti yang banyak, dan supply kepada kantin dan gerai pada hari biasa.


Panduan Bisnes Pun Diberi

Di dalam dvd ini anda bukan sahaja mendapat resepi air balang dan cara membuatnya. Malah terut diajar pelbagai panduan tentang bisnes. Anda di ajar dari memohon tapak perniagaan sehingga menjalankan bisnes air yang menguntungkan. Ini sangat memudahkan terus menjalan bisnes anda dengan jayanya. Cara mendapatkan peralatan dan balang air turut diajarSebab itu ramai yang berjaya.


testimonial air soya botol
Cara botolkan air soya dan air soya aneka perisa turut diajar.


Siapa Hairul Yang Nak Ajar Air Balang Nie


gambar owner dvd


7 Sebab Anda Perlukan Panduan Air Balang Ini


Keluarga dan anak anda pasti lebih ceria dengan aneka air, dadih dan mousse special ini. Bila buat sendiri, anda boleh makan sepuas-puasnya bersama keluarga tersayang.
Anda dapat menjalankan bisnes air balang secara sambilan. Ini dapat menambah pendapatan dan mengurangkan beban kewangan keluarga anda. Keuntungan jual air balang pula tinggi.
Atau anda boleh menjalankan bisnes ini secara full time. Seterusnya mengembangkan bisnes air anda. Tidak perlu lagi mengadap bos anda yang cerewet tu.
Jika anda masih mengangur. Inilah peluang keemasan anda menjalan bisnes yang memberi keuntungan yang lumayan. Kos beli balang dan lain-lain tidaklah mahal. Dan air balang boleh dimulakan pada bila-bila masa.
Inilah juga persediaan sekiranya anda kehilangan perkerjaan. Anda tidak perlu lagi risau dengan ansuran rumah atau kereta kerana anda ada backup dengan bisnes air special ini.
Inilah permulaan kepada perniagaan anda yang lebih besar. Mulakan bisnes ini secara kecilan untuk memahami selok belok perniagaan air sebelum ke bisnes yang lebih besar.
Bisnes air balang ini mudah dijalankan dengan kos modal yang rendah. Peralatannya telah sedia ada di rumah anda. Ia memang mudah untuk dimulakan. Anda boleh jalankan dengan segera.


Inilah persediaan jika anda dibuang kerja

Pernahkah anda terfikir sekiranya anda kehilangan pekerjaan suatu hari nanti. Bagaimana jika kilang tempat bekerja anda ditutup atau berpindah. Ramai yang telah mengalami nasib seperti ini. Bagaimana jika berlaku pada diri anda suatu hari nanti. Bagaimana anak-anak dan keluarga anda.Adakah anda sanggup membiarkan mereka kesusahan dan kelaparan.

Inilah masa terbaik mempelajari ilmu yang membolehkan anda 'survive' dalam apa juga keadaan. Bersiap sedia dari sekarang. Ilmu masakan adalah yang terbaik membantu menjana pendapatan. Bisnes air balang mudah dimulakan dengan modal yang rendah. Kos memulakannya amat rendah. Manakala keuntungannya berganda.


 Jom lihat lebih detail Modul-Modulnya

PANDUAN BISNES AIR BALANG & DESSERT
Melalui Video Movie Step By Step

dvd air

Panduan lengkap ini akan mengajar anda membuat aneka bisnes air, aneka dadih dan aneka mousse yang sedap dan lazat. Pembelajaran melalui video movie ini mengandungi gabungan video, gambar dan text. Melalui 6 modul yang menarik, anda akan diajar secara terperinci step by stept. Jom lihat dengan lebih terperinci 6 modul yang menarik ini.



MODUL 1 : ANEKA RESEPI AIR BALANG POPULAR

Di dalam modul ini anda akan diajar secara terperinci melalui video step by step dalam pembuatan lebih 15 jenis air balang popular. Resepi yand diberikan adalah yang terbaik digunakan oleh peniaga airDi bawah ini teknik-teknik dan rahsia yang bakal dipelajari.

1. Video Buat Air Tebu (Turut diajar cara pantas mengupas kulit tebu, cara guna mesin tebu dan cara jualan air tebu)
2. Video Buat Air Kelapa (Turut diajar cara mengupas kelapa dan penyediaan air kelapa)
3. Video Buat Air Cendol Pandan (Turut diajar cara terbaik membuat cendol hijau, air santan tahan lama,  air gula merah power dan merebus kacang merah)
4. Video Buat Air Asam Tiga Rasa (Turut di ajar cara terbaik menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
5. Video Buat Air Asam Boy & Air Asam Girl
6. Video Buat Air Jambu Asam
7. Video Buat Air Katira (Dua jenis air katira iaitu kos rendah dan air katira kos tinggi dengan resepi terbaik)
8. Video Buat Air Lai Chi Kang Berlapis
9. Video Buat Air Abc Rock
10. Video Buat Air Teh Bunga
11. Video Buat Air Mata Kucing 
12. Video Buat Air Tembikai Laichi
13. Video Buat Air Carrot Susu 
14. Video Buat Air Tembikai Susu
15. Bonus 8 jenis resepi air lagi iaitu air blue lemon hawaian, air sirap pudina, air perisa keladi dan air perisa jagung, Air Jus buah Mangga, Air Jus Nenas Madu, Air Jus Durian Belanda dan jus buah merah naga.

Semua resepi, cara, rahsia dan teknik-teknik penting ini diajar melalui video step by step dengan suara yang jelas. Dengan video anda pasti tidak akan tertanya-tanya lagi kerana diajar dengan jelas dan menarik sekali.


footer modul 1


header modul 2

MODUL 2: ANEKA AIR SOYA

Di dalam modul ini anda akan belajar secara terperinci aneka air soya .

1. Resepi Air Soya Original
2. Video Cara Buat Air Soya Dengan Blender
3. Video Cara Buat Air Soya Dgn Mesin Pengisar Soya
4. Cara Menggunakan Mesin Pengisar Soya Dan Mesin Soya 3 in 1
5. Cara Membotolkan Air Soya
6. Cara Membuat Air Soya Aneka Perisa spt soya jagung, soya keladi, soya strawberi, soya bandung dan soya coklat.
7. Cara Membuat Air Soya Panas
8. Cara mendapatkan mesin soya
9. Cara memekatkan air soya dengan tiga cara
10. Cara mengeluarkan pati air soya dengan lebih banyak
11. Cara menghilangkan buih air soya.


Segala panduan dan rahsia dari pengalaman rakan-rakan dan saudara saya yang merupakan peniaga air soya. Ia sangat peraktikal untuk digunakan.


footer modul 2


header modul 3

MODUL 3 : CARA MEMBUAT ANEKA DADIH SPECIAL

Di dalam modul ini, anda akan belajar membuat pelbagai jenis dadih new edition. Dengan memahami caranya, anda boleh mencipta dadih anda sendiri. Saya pasti keluarga anda akan mengemarikan kerana dadih ini lembut, sejuk dan sedap. Antara aneka dadih special seperti di bawah:

1. Video Buat Dadih Tebu dgn resepi terbaik.
2. Video Buat Dadih Kelapa / Jely Kelapa dgn resepi terbaik
3. Video Buat Dadih Dari Lebihan Bisnes Air dgn resepi terbaik
4. Video Buat Dadih Dari Minuman 3 in 1 dgn resepi terbaik
5. Video Buat Dadih Original Menggunakan Perisa & Pewarna

Memang menarik. Bisnes air yang tidak habis dijual boleh dijadikan dadih. Ini bukan sahaja mengurangkan kerugian, malah memberi keuntungan berganda. Semua resepi, cara, rahsia dan teknik-teknik penting ini diajar melalui video step by step dengan suara yang jelas.


footer modul 3


header modul 4

MODUL 4 : MEMBUAT MOUSSE IN THE CUP

Hidangan dessert style hotel ini memang lazat. Ia akan menjadikan perniagaan anda menjadi buah mulut orang ramai kerana kelazatannya. Barulah bisnes anda akan bertambah maju. Di bawah ini adalah resepi terbaik dan cara membuat mousse in the cup yang akan diajar:

1. Video Buat Chocolate Mouse In The Cup
2. Video Buat Tiramisu In The Cup
3  Video Buat Cheese Mousse Layer Chocolate Cheese Mousse
4. Video Buat Vanilla Mousse in The Cup
5. Video Buat Banana Cheese Mouse In The Cup
6. Video Buat Strawberry Mousse In The Cup
7. Video Buat Manggo Mousse In The Cup
8. Video Teknik menghias icing di atas mousse in the cup

Dengan memahami teknik membuat mousse ini, anda boleh mencipta apa jua resepi mousse yang anda sukai. Semua resepi, cara, rahsia dan teknik-teknik penting ini diajar melalui video step by step dengan suara yang jelas. Ini akan membantu bisnes anda bertambah laris.


footer modul 4


header modul 5

MODUL 5 : CARA PENGIRAAN KOS AIR & LAIN 

Pengiraan kos amat penting dalam sesebuah bisnes. Oleh itu modul ini akan mengajar anda cara pengiraan kos untuk membantu anda mengira kos hidangan anda dengan betul, tepat dan menguntungkan untuk kejayaan bisnes anda. Anda akan pelajari

1. Cara Pengiraan Kos Air Balang
2. Cara Pengiraan Kos Dadih
3. Cara Pengiraan Kos Mousse
4. Cara Mengandakan Resepi

Dengan memahami contoh-contoh pengiraan di dalam modul ini, anda akan mampu mengira apa sahaja kos hidangan serta keuntungan dengan lebih tepat dan menguntungan. Ini amat penting dalam mengelak kerugian dan menjamin kejayaan perniagaan. Semuanya diajar melalui video step by step dengan suara yang jelas.



footer modul 5


header modul 6

MODUL 6 : CARA MENJALANKAN BISNES AIR BALANG & DESERT

Modul ini mengajar anda cara menjalankan bisnes air, dadh dan dessert ini. Untuk modul ini, ia diajar melalui penerangan terperinci untuk bisnes anda.

1. Cara memilih dan memohon tapak penjaja di tepi jalan. Segala prosedur dan cara memohon akan diajar dengan terperinci. Panduan ini dari pengalaman rakan saya berniaga di tepi jalan.

2. Cara memilih dan memohon tapak bazar dan pasar malam. Segala prosedur dan cara memohon akan diajar dengan terperinci. Panduan ini dari pengalaman saya sendiri bisnes makanan di pasar malam. Dan cara mengelak anda terpilih bazar yang kurang orang.

3. Cara memilih dan memohon tapak berniaga di dalam hypermarket. Panduan dari pengalaman rakan saya yang pernah bisnes di hypermarket.

4. Cara mendapat maklumat tapak pasar malam yang kosong. Anda kena cepat sebelum direbut orang lain. Oleh itu perlu dapat sumber yang cepat dan betul.

5. Rahsia memasuki tapak pasar malam yang ramai orang. Biasanya tapak pasar malam yang ramai orang memang penuh. Namun ada cara yang dikongsi peniaga pasar malam semasa saya berniaga di sana. Memang berkesan.

6.Jenis-jenis peralatan semasa berniaga di tapak niaga. Ini termasuk jenis meja yg tahan, balang air, kanopi dan lain-lain. Cara memasang konopi dan meja juga diajar. Harganya dan cara beli by pos turut diberitahu.

7. Cara mendapatkan peralatan dan bahan mentah bisnes air balang di kawasan atau tempat anda. Sudah pasti di tempat atau pusat peniaga-peniaga mendapatkan bahan mentah dan peralatan pada harga borong. Saya akan ajar anda cara untuk mendapat lokasi tempatnya dengan mudah di kawasan anda. Walau di mana anda tinggal, cara saya ini sangat membantu anda. Kerana ia dari pengalaman peniaga-peniaga.

8. Cara mejalankan bisnes air, mousse dan dadih. Ini termasuk pengurusan bahan-bahan dan masa dalam penyediaan sebelum dan selepas sampai di tapak niaga. Panduan ini dari rakan saya peniaga air.

9. Strategi jual air balang dalam menarik perhatian pelangan dan melariskan jualan air, mousse dadih anda. Serta mendapat loyal customer. serta memaksimumkan keuntungan bisnes air balang paling tinggi.Tips rahsia nie rakan rakan-rakan saya peniaga air.

Tips-tips ini dari pengalaman ramai peniaga-peniaga iaitu saya dan rakan-rakan saya. Memang sangat membantu untuk anda memulakan bisnes air, dadih mousse dengan jaya seperti ramai yang telah berjaya





Belajar dgn video sangat mudah dipahami

Memang benar, belajar melalui video sangat menarik, mudah dipahami, senang diikuti dan tidak membosankan. Sebab tu ramai yang telah berjaya melalui dvd movie ini. Resepinya pula memang terbaik dari kawan dan saudara saya yang merupakan peniaga air. Ditambah lagi dengan pengalaman saya bekerja di hotel menjadikan resepi lebih sedap. Manakala aneka dadih dan mousse akan menambahkan lagi jualan produk anda. InsyaAllah.


Bukan sekadar resepi, tetapi Teknik Rahsia

Di dalam panduan lengkap ini, anda bukan sekadar mendapat resepi air balang, malah anda diajar teknik-teknik penting dalam pembuatan air, dadih dan mousse yang  sedap. Kesemua diajar melalui video bersuara step by step dari asas sehingga pandai. Video dimuatkan di dalam video movie. Inilah ilmu yang sukar diperolehi di mana-mana. Ini sangat membantu bisnes anda.


Boleh Pandai Ke Belajar Dengan Video ini

Kelebihan menggunakan video movie ini, anda boleh mengulangnya beberapa kali sehingga anda mahir. Jika anda terlupa, anda boleh kembali semula kepada video tutorial yang disediakan. Selapas 10 tahun pun, anda boleh membuatnya semula dengan baik. Malah anak-anak anda boleh menonton dan belajar membuat aneka air, dadih dan mousse pada masa akan datang. Semuanya diajar dari asas sehingga pandai.  


header testimonial 1

Video Hairul Lengkap Dgn Penerangan & Tips Rahsia


gambar fauziah"Bila dah menonton video-video yang ada di dalam nie, baru saya tahu yang rupanya nak buat air dan dessert seperti ini tidaklah susah! Kosnya pun murah. Saya yakin semua orang pasti boleh gunakan segala ilmu yang dikongsi dalam dvd nie, tak kiralah sama ada untuk tujuan bisnes mahupun untuk menjamu tetamu yang datang ke rumah semasa majlis keraian. Setiap langkah ada diajar, lengkap dengan penerangan dan tips rahsia. Jadi walaupun takde asas @ zero knowledge seperti saya nie pun insyaAllah akan boleh mula buat sendiri. Seronok betul!

Bagi saya, DVD Bisnes Air nie sememangnya sangat membantu sesiapa saja, terutamanya yang berminat nak memulakan bisnes dan menjana pendapatan sendiri. Ilmu yang dikongsi memang terlalu banyak, berbanding harganya yang saya kira sangat murah. Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkannya ya. Recommended !! "

Ikhlas dari hati,
Nor Fauzah Samid @ Kak Oja
www.celiknutrisi.my
footer testimonial 1


header testimonial 2

Videonya Terperinci Utk Peniaga Air dan Dessert


gambar wan zawawiMelalui dvd bisnes air ini, saya dapat belajar dari A hingga Z tentang pelbagai jenis air yang boleh mendatangkan keuntungan terutama di pasar malam, pasar tani dan tepi jalan. Saya kagum kerana setiap penerangan diberikan dengan terperinci dan disertakan video. Jadi kita boleh lihat dan baca berulang-ulang kali untuk memahami dari akar umbi untuk memulakan atau memajukan bisnes menjual air, dadih dan dessert ini. Sebagai kesimpulannya dengan berbekalkan ilmu yang terdapat di dalam DVD Bisnes Air ini, ia akan membimbing anda untuk mendapat keuntungan di dalam menjual pelbagai jenis air, dadih dan dessert.

Ikhlas dari hati,
Wan Zawawi @ Wazy
www.wanzawawi.com
footer testimonial 2


Berbulan2 Buat DVD Air Utk Manfaat Anda

Memang benar. Berbulan-bulan saya buat dvd air, dadih, mousse ini. Memang banyak masa, tenaga dan wang ringgit dihabiskan untuk menyiapkan dvd masakan ini. Mencipta teknik-teknik baru memudahkan pembelajaran anda. Membeli pelbagai-peralatan untuk pembelajaran anda. Membuat video berulang kali untuk hasil video yang terbaik. Dan banyak lagi. Memang tidak mudah membuat dvd masakan yang sangat terperinci seperti ini. Namun segala penat lelah rasa terbalas dengan kejayaan ramai pembeli.


Testimonial Pembeli DVD Air



Bila orang nampak banyak balang dgn bermacam air, tentu ramai singgah

Testimonial air
Bila Air balang sedap, baru ramai regular customer

Testimonial soya
Jual air soya panas dan air soya balang

Testimonial dvd air
Bila resepi terover sedap, memang kena tambah lagi air balang

Testimonial air dalam balang bulat
Boleh guna apa sahaja jenis bentuk balang

Testimonial botol soya
Buat air soya botol dari rumah dan supply pada pelangan

Testimonial air katira
Resepi Air katira dan asam tiga rasa memang power

Testimonial air cedok
air balang juga dikenali sbg air cedok

testimonial resepi air soya
Buat air soya di rumah untuk keluarga tersayang.

Testimonial dadih
Supply dadih pun sangat menguntungkan.

Testimonial air tebu
Tak mahu jual dalam balang, jual seperti di atas

Testimonial air tebu
Memang berbaloi jual air soya botol

testimonial jual air dalam duat balang
walaupun dua balang je, tapi tetap menguntungkan.

Testimonial air balang
best jual air balang di tepi jalan

testimonial air

testimonial 1

testimonial resepi air balang

testimonial bisnes air

testimonial mousse

testimonial 2

testimonial 3

Testimonial 4

testimonial 5


Panduan ini Utk Kegunaan Sendiri Sahaja

Panduan ini untuk kegunaan anda dan keluarga anda dan bisnes ai balang anda sahaja. Bukan tujuan untuk diedarkan kepada orang lain. Dan bukan tujuan untuk dijadikan bahan mengajar orang lain. Jika rakan-rakan anda berminat untuk belajar, mereka perlu membeli pakej ini sama seperti anda. Barulah adil kan.


Panduan ini akan diposkan ke rumah anda

DVD Panduan bisnes air balang dan dessert akan diposkan ke rumah anda menggunakan Pos Laju. Saya akan memberikan Tracking Pos Laju dan anda boleh melihat sendiri perjalanan panduan lengkap ini ke rumah anda seperti dibawah. Pastikan ada orang di rumah/office untuk menerima panduan DVD ini. Jika tidak, pihak pos akan tinggalkan kad untuk anda collect sendiri di pejabat pos.


Contoh Tracking Pos Express


Video dalam bentuk video movie

DVD Video Utk Kelas Kek


Kini DVD movie ini boleh dibuka di tv dvd player atau komputer, laptop, notebook, dvd player kereta atau apa sahaja alat yang boleh buka dvd movie. Video air ini sangat mudah dibuka. Masuk dvd, menu-menu akan kelihatan. Anda hanya perlu pilih menu dan submenu dengan remote control atau mousse/keyboard dan masuk ke dalam videonya.

Jika tv anda tiada dvd player, anda boleh beli dvd player di hypermarket atau lazada.com.my dgn harga yang murah. Jika notebook anda tiada dvd rom, boleh transfer ke pen drive. Atau boleh minta saya pos panduan ini dalam bentuk usb pendrive (ada tambahan bayaran kos pendrive)

Berapa harga panduan hebat Ini, Hairul?

Saya yakin ramai yang tidak sabar-sabar memulakan perniagaan air dan dessert yang menguntungkan ini. Jika anda mengikuti kursus untuk bisnes ini, anda perlu bayar dengan harga mahal. Di dalam panduan ini, anda akan belajar lebih lagi.Jadi berapa harga panduan ini?

Harga RM250


Harga RM150 


Harga RM80

Baiklah. saya tidak mahu membebankan anda.
Saya berikan Harga Serendah RM60.00 sahaja
Untuk semua modul dan bonus yang berbaloi
Untuk anda menjana pendapatan seumur hidup

WOW, Hanya RM60.00 sahaja


button buy now dvd air
KLIK SINI UNTUK CARA MEMBELI PANDUAN INI

ELOK CEPAT MULAKAN BISNES AIR SEBELUM
ORANG LAIN MULAKAN DI TEMPAT ANDA.


button oversea

Ikhlas dari,

mohd hairul hissam



Mohd Hairul HIssam
Star Creative Center (JM0570510-X)


Kenali saya melalui blog saya di www.hairul.com
Banyak Resepi Best di blog saya di www.hairul.com

Untuk Pertanyaan Dan Bantuan:
Email Saya: soalan@hairulcom
Boleh sms/call/wassap saya di no h/p saya: +60137757915
Waktu Call/whatsap/SMS ialah dari 11.00 pagi hingga 9.30 malam sahaja
Jika saya tak angkat, mungkin saya berada di luar.
Tinggalkan sms/email dan saya akan reply bila saya balik

.
arrow down

header sample

ebook bonus

SAMPLE PERCUMA
3 EBOOK SPECIAL

3 Ebook bergambar ini diberikan percuma
ke email anda pada hari ini juga.
Ruangan email ada dibawah sekali.

Tahukah anda membuat kek batik tidak
memerlukan
oven atau mixer
. Cukup kuali untuk memasak bahannya.
Setelah masak di masukkan ke dalam acuan dan disejukkan.

Potongan buah style hotel ini sangat menceriakan hidangan majlis anda. Barulah gempak majlis anda. Ia menjadikan hidangan anda sungguh menyelerakan dan menyerlah.

Resepi mee goreng mamak ini dari pengalaman saya semasa bekerja di restoran dulu. Memang sedap dan lazat menikmati  mee goreng mamak bersama keluarga.

Anda juga diberikan panduan memulakan bisnes makanan.

Dapatkan segera sebelum ditarik balik.
Ebook ini hanya dihantar ke email anda sahaja.
Sila isikan nama pangilan dan alamat email anda.





footer web